*** چرخی که برای ما نچرخد باید دوباره اختراع شود ***

انجمنی برای برنامه نویسان اندروید به زبان دلفی (Delphi-Android)

*** چرخی که برای ما نچرخد باید دوباره اختراع شود ***

انجمنی برای برنامه نویسان اندروید به زبان دلفی (Delphi-Android)

*** چرخی که برای ما نچرخد باید دوباره اختراع شود ***
در این انجمن انشاءالله در مورد دیدگاههای خود راجع به برنامه نویسی، امنیت شبکه، دلفی و اصول برنامه نویسی و برنامه نویسی برای اندروید توسط دلفی مطالبی ارائه خواهم کرد. از شما خوانندگان محترم و فرهیخته تقاضا دارم با ارسال نظر، نقد و پیشنهاد به تقویت این وبلاگ کمک نمایید. با سپاس فراوان از همکاری شما.
پیام های کوتاه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۹ فروردين ۹۷، ۰۲:۵۸ - قالب رضا
    :)
  • ۱۰ خرداد ۹۴، ۲۲:۰۲ - lpln
    mamnoon
۱۹ فروردين ۹۷ ، ۰۲:۴۳

آموکار

آموکار چیست؟

Edit

بطور ساده آموکار مخفف آموزش و کار است. همچنین این کلمه مخفف عبارت: اقتصاد مقاومتی و کشف استعدادهای راکد نیز هست.

Edit

کانال آموکار در پیام رسان سروش:

https://sapp.ir/amookar

دانلود پاورپوینت آموکار

Edit

منشاء آموکار ایده ای است که طبق آن یک موسسه یا موسسه های ویژه ای ایجاد می شوند. در اینگونه موسسه ها برای افراد داوطلب شرایط ایجاد کار بر اساس ایده های عملیاتی و آموزش های خاص جهت اجرای آن ایده ها فراهم و روند کار بطور کامل مدیریت می شود. وجود ایده های پخته و عملیاتی آغازگر اصلی برای ایجاد پروژه ها خواهد بود. آموکار بموجب سیاست و ضوابط ویژه ای شکل می گیرد. مهمترین ضوابط و شرایط آموکار به شرح زیر است:

Edit


1- ابتدا جلسه ای از افراد با تجربه (بیش از 10 سال سابقه کار) همراه با افراد مستعد جویای کار تشکیل و ایده های عملیاتی توسط افراد باتجربه مطرح می شود. البته منشاء ایده ها می تواند از طرف همه افراد باشد اما تنها ایده هایی مطرح می شوند که حداقل توسط یک فرد با تجربه تایید شده باشند. (توضیح: فرد با تجربه معمولا ایده ای را مطرح می کند که خود در مورد شیوه اجرای آن کاملا تسلط داشته باشد و تنها مشکل عدم اجرا نداشتن منابع کافی شامل نیروی انسانی و سرمایه باشد)

Edit


2- ایده های مطرح شده در جلسات آموکار بعنوان پروژه در سایت ایران سمین ثبت می شوند و عملیات جذب نیرو برای اجرای آنها آغاز می شود.


3 -هر کس از افراد داوطلب و علاقه مند برای اجرای پروژه های منتخب آموکار می تواند جهت کسب آموزشها و مهارت های فنی مورد نیاز در آموکار ثبت نام نماید. وی باید یکی از دو شرط زیر را بپذیرد:

  • الف- پرداخت هزینه کامل دوره های آموزشی
  • ب- امضای قرارداد تعهد همکاری و تحویل سفته ای به مبلغ معادل 1.5 برابر هزینه های آموزشی دوره.
    در صورت پذیرش شرط دوم فرد در پروژه های تعریف شده در آموکار به همکاری دعوت شده و تا زمان رسیدن به خروجی و سود دهی موثر پروژه هیچ دریافتی نخواهد داشت. اما بلافاصله پس از سود دهی پروژه مورد همکاری وی نیز در آن به نسبت همکاری شریک می شود.
Edit


به این ترتیب افراد متخصص جویای کار امکان کار با سرمایه ریالی تقریبا صفر را پیدا می کنند.

برای اجرای ایده آموکار نیازمند موارد زیر هستیم:

  1. توکل بر خدا و همت بلند از طرف افراد با تجربه و دلسوز جامعه
  2. ابزار ویژه اطلاع رسانی و شیوه های موثر جهت کشف استعدادهای راکد اما جویای کار
  3. ایزار ویژه مدیریت پروژه متمرکز تحت اینترنت با ایمنی کافی
  4. محل مناسب تشکیل جلسات حضوری آموکار (شامل وسایل مورد نیاز)
Edit

تفاوت مهم آموکار و استارت اپ ها (Startup weekends) چیست؟

Edit

بطور خلاصه استارت اپ ها برخلاف آموکار از پوشش کافی و مناسب برای ایجاد و توسعه فضای کار و فناوری برخورار نیستند. بطور دقیق تر باید به تحلیل ساختار ایده استارت اپ و ایده آموکار پرداخت. در ایده استارت اپ سه گروه مهم یعنی ایده پردازان، کارشناسان خبره و زبردست و همچنین سرمایه گذاران کنار هم جمع شده و در مدتی کوتاه بهترین ایده های عملیاتی و اقتصادی را کشف و به محصول تبدیل می کنند. معمولا ایده های استارت اپی زود بازده بوده و افراد مجری طرح نیز افرادی خبره و زبردست هستند. در فرآیند استارت اپ قرار نیست عده ای نیروی جوان کم تجربه و کم مهارت آموزش دیده و ارتقاء یابند بلکه قرار است علاوه بر بازده اقتصادی بالا عده ای کار بلد ماهر بیکار یک شغل اقتصادی خوب پیدا کنند. بنا بر این بخش مهمی از جامعه تحصیل کرده بیکار مورد پوشش قرار نمی گیرند و فرصت کسب یک شغل را پیدا نمی کنند. اما در ایده آموکار ابتدا ایده مطرح و افراد متخصص با تجربه (اساتید فن) با روحیه ای جهادی و بسیجی تلاش می کنند گروهی خبره و متخصص را از بین دانش آموختگان دانشگاهی آموزش و رشد دهند و سپس با کمک افراد منتخب آموزش دیده پروژه و ایده اصلی را اجرا نمایند. مدیریت پروژه به عهده اساتید فن خواهد بود. ضمنا سرمایه گذاری در مورد ایده های آموکار ممکن است توسط افراد سرمایه دار چندان جالب بنظر نرسد زیرا زمان آموزش می تواند منجر به طولانی شدن اجرای پروژه شده و میزان زودبازده بودن پروژه را کاهش دهد. در آموکار توجه اصلی به سرمایه نهفته در درون افراد است. همه دانش آموختگان جوان از قبل بطور مستقیم یا غیر مستقیم هزینه های تحصیلی سنگینی پرداخت کرده اند که این خود سرمایه محسوب می شود. از طرفی تجربه اندوخته شده اساتید فنی نیز یک سرمایه بزرگ محسوب می شود. سعی می شود اجرای پروژه ها با حداقل امکانات و سرمایه نقدی انجام و هرکس به نحوی در حوزه مقدورات خود عهده دار هزینه های لازم باشد. البته همواره از سرمایه گذار مناسب استقبال می شود. بنابر این شیوه عملکرد آموکار بطور کلی با استارت اپ ها دارای اختلافاتی است. البته در مورد ایجاد یک سازمان موقت برای کسب کار هر دو ایده (آموکار و استارت اپ) مشابه هستند. از دیگر ویژگی های آموکار بهره گیری از روش مدیریتی چابک (agile) است. در این شیوه مدیریتی برنامه ریزی ها با دوره های کوتاه یک یا دو هفته ای انجام و نقشه راه مدام توسط مدیر پروژه اصلاح می شود. ضمنا روش آموکار بسیار مشابه روش های بومی قبلی در ایران است. در گذشته هم همواره استادان فنی (صاحبان فنون) افراد جوان تر و مستعد را بکار گرفته و فن و حرفه خود را به ایشان آموزش می داده اند. به این ترتیب مشاغل از نسلی به نسل بعد منتقل می شده است. البته منظور ما از آموکار انتقال سنتی فنون و مشاغل بین نسل ها نیست بلکه حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی برپایه انرژی اندوخته در بدنه جامعه است. این انرژی بخاطر ضعف ارتباط، ضعف مدیریت و ضعف در هم افزایی همچنان نهفته باقی مانده و باید آزاد شود.
معمولا در استارت اپ هدف عمده کسب درآمد است و افراد عملکرد خود را با این معیار می سنجند اما در آموکار هدف توسعه مشاغل و اقتصاد برای همه اقشار بوده و کسب درآمد یکی از اهداف محسوب می شوند. هرچه تعداد بیشتری از مردم مشغول فعالیت اقتصادی سازنده درونزا و برون نگر شوند آموکار موفق تر محسوب می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۱/۱۹

نظرات  (۱)

:)

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی